Data onexox boleh simpan lama

February 15, 2019 admin 0

harini 15.2.2019 ada happy hour, rm50 dpt 12gb,188sms,188masa berbual.. boleh simpan sampai hujung tahun ni……. pasal tarikh luput takde… simkad apa ni? ONE XOX la…. […]

jarang jarang reload kredit hp

February 14, 2019 admin 0

saya ada cara 28 bulan kedepan tarikh aktif simkad, nak tak? modal rm40 je… boleh guna untuk kall selama 333minit. wasap saya 0103317006 –machang sahaja […]

Gayut 24jam mau?

February 13, 2019 admin 0

Sekarang Onexox Black boleh unlimited call dengan B39Plus20.. Bulanan RM59 + SST. DATA dan sms yang tak abis dia tan hangus… Saya dealer Onexox di […]

panggilan tanpa had

February 12, 2019 admin 0

Saya dah guna, memang berbaloi. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor […]

Onexox happy hour 11/2/2019

February 11, 2019 admin 0

Dapatkan Happy Hour 10GB+118MIN+118sms hanya untuk RM50. Promosi sah pada 11/2/2019. 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app #XOXhappyhour Saya […]

Simkad Onexox di Machang

February 10, 2019 admin 0

Syokkan tarikh panjang. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor baru.

Onexox Happy Hour 9/2/2019

February 9, 2019 admin 0

Selamat berhujung minggu! Buatlah panggilan kepada rakan-rakan dan ucapkan Selamat Tahun Baru Cina! Dapatkan Happy Hour 338MIN+500MB hanya untuk RM30. Promo sah pada 9/2/2019. 1. […]

SF Tea

February 2, 2019 admin 0

Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina […]