100GB sebulan untuk peniaga online, cukup tak? bulan bulan 89 tambah sst

onexox

Ada yang setuju tak dengan tajuk artikel ini. Bagi saya unlimited calls sangat penting bagi peniaga online, kerana:
1. U boleh call terus bakal pembeli produk u.
2. Tak perlu risau bila panggilan masuk voicemail

Kadang-kadang bakal pembeli dia miscall je. U kena kall terus, jangan nak check kredit dulu baru nak kall. Tu pentingnya ada unlimited calls.

Ada lagi ke, peniaga online guna prepaid?
Tanya je….Kalu ada baik tukar sekarang..

Rekemen saya gunalah simkad onexox black. RM59+sst sebulan. U akan dapat unlimited calls, 100sms dan 12GB data internet. Yang bestnya, katakan data internet tak abis guna dalam bulan tu, dia akan bawa kedepan. So data internet bulan depan makin banyak la… okay tak?

Pakej terbaru…DATA BUFFET…..100GB sebulan…..dia bagi dalam bentuk 20gb, 20gb, 20gb, 20gb dan 20gb (total 100GB)… Purata sehari 3GB anda guna, mau muntah……speed laju….takde peak hour atau off peak hour…..permulaan rm149…. bulan bulan rm89 + sst.

pahni:
1.anak nak tengok youtube pun takde masalah….. tengok la…
2.anak nak guna hotspot…bagi la…
3.suami isteri nak guna hotspot….bagi je..
4.nak update apa apa aplikasi, on je..

Onexox peneraju dalam buffet data…

Saya dealer Onexox di Machang Kelantan.
Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006.
Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru.
atau anda boleh beli terus dengan HQ.

Daftar sekarang, klik mana mana link dibawah, kemudian tunggu je simkad sampai depan pintu.

PREPAID – http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD2286

BLACK – https://xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD2286

ESIM – http://esim.xox.com.my/index.php?Dlr=DYSD2286

#onexox
#onexoxblack

Please follow and like us:
error0