Tarikh aktif panjang, gunalah Onexox

December 31, 2018 admin 0

Best tau bila tarikh aktif panjang! Terlupa topup dalam sebulan dua pun takpe… Nak beli, wasap saya 0103317006 (lokasi Machang Kelantan) Tarikh aktikel ditulis 31.12.2018

onexox black 2019 lagi cun

December 27, 2018 admin 0

Saya menghitung hari, lagi 4 hari je… unlimited call…….betul betul cantik ni… Nak beli simkad onexox di machang, wasap saya 0103317006

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

December 27, 2018 admin 0

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan […]

sedap wat kuih ni

December 25, 2018 admin 0

musim musim huje ni, sedap makan ubi… Terlebih rajin ni, sampai penuh 1 tong cat ni.

akhirnya turun jugak kau

December 24, 2018 admin 0

Harga runcit petrol seperti RON95 akan menurun mulai 1 Januari 2019 berikutan impak penurunan harga minyak dunia. Hal ini selaras bagi meningkatkan kesejahteraan ekonomi rakyat […]

Bonus ASB 2018

December 21, 2018 admin 0

Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) mengumumkan agihan pendapatan ASB termasuk bonus sebanyak 7.00 sen seunit bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2018.