onexox

saya guna simkad onexox kerana tarikh luput panjang

ni nombor kawan, dia guna simkad onexox hampir 4 tahun dah. Terbukti tarikh luput panjang. Paparan skrin tunjuk 16.2.2026 (tarikh aktif). Panjangkan…..sekarang baru 31/12/2018. No prepaid onexox saya pun lebih kurang ni jugak. Nak beli, wasap saya 0103317006[saya dealer kawasan Machang, Kelantan] Please follow and like us:0

Syma fit tea

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, […]

sharing is caring

akhirnya turun jugak kau

Harga runcit petrol seperti RON95 akan menurun mulai 1 Januari 2019 berikutan impak penurunan harga minyak dunia. Hal ini selaras bagi meningkatkan kesejahteraan ekonomi rakyat dengan membolehkan rakyat menerima faedah penurunan harga minyak tetapi membantu golongan B40 dengan subsidi bersasar apabila harga minyak naik. detail esok beli paper la…. baca Please follow and like us:0