Syma fit tea

SF Tea

Peluang keemasan ni, sapa lambat dia rugi.. sapa cepat dia untung..  pengedar/stokis syma fit tea diperlukan. wasap saya, saya citer 0103317006 Please follow and like us:0

Syma fit tea teh tanpa gula

Kebaikan syma fit tea

Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 + pos Tapi […]

Pulau Perhentian

Pulau Perhentian

Sapa sapa nak bercuti di pulau perhentian, meh saya nak rekemen 1 no agen berdaftar ni. Service saya bagi A. Saya dah banyak kali pergi sana guna pakej syarikat dia. Budget sorang dlm 250-350 je. okay wasap saya.. 0103317006 Please follow and like us:0

Tudung bawal

Butik bawal Airport KB

New Design. Inilah corak manik merak yang paling di sukai peminat bawal bila memasuki butik bawal Airport KB. PROMOS!! PROMOSI !! RM25 sehelai harga Asal Rm45 – lambat abis! ni facebook owner dia  Please follow and like us:0

Fiber slimme

Fiber slimme

Jangan pandang rendah masalah gastrik ni kalau tak jaga makan boleh jadi makin teruk. Tips/Cara cegah gastrik⤵️ 1- Makan ikut waktu 2-Elak makanan ringan, jeruk kering ,atau basah 3-Elakkan minuman bergas dan alkohol 4-Elakkan cuka dan makanan peda-pedas No 1 selalu orang abai kan.. makan ikut dan je kalau sibuk memang tak makan lah. Lebih-lebih […]