Home 2018December03
Kebaikan syma fit tea

Kebaikan syma fit tea

Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 + pos Tapi […]

Read More
Pulau Perhentian

Pulau Perhentian

Sapa sapa nak bercuti di pulau perhentian, meh saya nak rekemen 1 no agen berdaftar ni. Service saya bagi A. Saya dah banyak kali pergi sana guna pakej syarikat dia. Budget sorang dlm 250-350 je. okay wasap saya.. 0103317006 Please follow and like us:0

Read More
Fiber slimme

Fiber slimme

Jangan pandang rendah masalah gastrik ni kalau tak jaga makan boleh jadi makin teruk. Tips/Cara cegah gastrik⤵️ 1- Makan ikut waktu 2-Elak makanan ringan, jeruk kering ,atau basah 3-Elakkan minuman bergas dan alkohol 4-Elakkan cuka dan makanan peda-pedas No 1 selalu orang abai kan.. makan ikut dan je kalau sibuk memang tak makan lah. Lebih-lebih […]

Read More
error: Content is protected !!