sharing is caring

Bila telinga anak masuk Pirah, bawa gi HOSPITAL selalu

Situasi minggu ni, masuk pirah dalam telinga anak.. patutla, dia asyik kata sakit sakit je telinga.. pegang cuping telinga pun sakit juga.. dlm telinga tu nampak macam ada bintik hitam. saya try search di google, comfirm doh “tahi pirah”. kecek kecek anak ajak g hospital, mujur nak g. HA check, ada pirah kata dia. Dia […]

onexox

Data internet dan sms tak hangus

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

JJ MOCHAFIT

Raya dah hampir

Nampak mcm mustahil, #misikurus2019 . Sempoi minum #mochakurus 10hari! Belum habis sekotak! Belum habis 10hari dah nampak kesan. . Dah bosan dengan produk kurus uols? Its time to look something new👍 . Alhamdulillah cust dah start review #produksebenardengantestimonisebenar . Calling all to grab 10days #jjmochafit then baru leh kata, #awesome . #janganpercayaselagitakcuba #mochakurus10hari wasap saya […]

onexox

Kerja anda asyik kall orang je, saya saran anda guna onexox black B39Plus20

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

onexox

Check bil telefon anda, jika kall ada caj extra atau penggunaan data internet bawah 12GB, klik link ni

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]