Home 2019January
Data internet dan sms tak hangus

Data internet dan sms tak hangus

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

Read More
Raya dah hampir

Raya dah hampir

Nampak mcm mustahil, #misikurus2019 . Sempoi minum #mochakurus 10hari! Belum habis sekotak! Belum habis 10hari dah nampak kesan. . Dah bosan dengan produk kurus uols? Its time to look something new👍 . Alhamdulillah cust dah start review #produksebenardengantestimonisebenar . Calling all to grab 10days #jjmochafit then baru leh kata, #awesome . #janganpercayaselagitakcuba #mochakurus10hari wasap saya […]

Read More
error: Content is protected !!