onexox

Promosi Data Extra – Harijadi

Happy Birthday!! untuk semua pelanggan ONEXOX! Nikmati EXTRA DATA apabila anda membeli pakej data istimewa – 10GB+5GB @ RM50 semasa bulan hari jadi anda! Mekanisme Promosi : 10GB+5GB @ RM50 (Hanya boleh membeli sehingga DUA (2) kali shj) : Mesti aktif minimum 6 bulan ke atas Beritahu pelanggan anda mengenai promosi hebat ini semasa bulan […]

onexox

Teknologi eSIM untuk telefon canggih

Selari dengan kepesatan teknologi yang semakin maju merentasi zaman, ONEXOX dengan bangganya akan melancarkan teknologi eSIM pada hari ini 27 Februari 2019. Produk XOX eSIM.- Untuk permulaan, XOX eSIM boleh dilanggan untuk PENDAFTARAN BAHARU sahaja bagi 4 pelan BLACKB39, B59e, B89 dan B149. BLACK B59e.- Pelan istimewa yang dicipta khusus untuk pengguna XOX eSIM. Pelan […]

onexox

Topup ONEXOX

Dah gajikan….patut ramai kat bank tadi.. Dah topup belum bulan ni? Jika beli dan nak beli topup.. wasap je saya 0103317006. selebihnya kita bincang dalam wasap, k. Please follow and like us:0

onexox

cara langgan internet onexox

mudah je, meh nak ajar…. guna *150# tekan call. nanti akan keluar menu. pilih internet. selepas pilih internet, ada 2 pilihan seperti gambar di atas. jika anda ada kredit, pilih langganan biasa jika anda anda season pass, pilih langganan season pass. mudah je kan… season pass beli time ada happy hour k. ———— Please follow […]

onexox

Gayut 24jam mau?

Sekarang Onexox Black boleh unlimited call dengan B39Plus20.. Bulanan RM59 + SST. DATA dan sms yang tak abis dia tak hangus… Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor baru. Please follow and like us:0