Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la.

u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60.

Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je.

So, macammana nak buat? U kenalkan business ni, promote sana sini. Depa nak jimat, suh depa buat macam u buat sebelum ni. Nanti dapat bonus rekemen dan bonus matching (bila dah grow)

clear tak? ok saya cuba

contact saya 0103317006

 

 

 

stokis SFT diperlukan, 0103317006

Pernah minum teh tanpa gula?

January 7, 2019 admin 0

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*