sharing is caring

Bila telinga anak masuk Pirah, bawa gi HOSPITAL selalu

Situasi minggu ni, masuk pirah dalam telinga anak..

patutla, dia asyik kata sakit sakit je telinga.. pegang cuping telinga pun sakit juga..

dlm telinga tu nampak macam ada bintik hitam. saya try search di google, comfirm doh “tahi pirah”.

kecek kecek anak ajak g hospital, mujur nak g.

HA check, ada pirah kata dia. Dia suluh dua saat, nampak doh.. Pah dia suruh anak baring, 2-3 kali dia masuk pengepit, baru cabut pirah tu…Besar jugak, kenyang kot

oooo lega…

pendek kata, gapo gapo anak sakit rujuk spital slalu…..TQ HOSPITAL MACHANG

Please follow and like us:
error0