Bonus 2018, akan dibayar pada 18/12/2018

Syukur la sapa sapa yang dapat bonus esok. Dengar dalam berita sakni. Pasti beratur panjang ni.

Duit ni kalu ada kat tangan pasti abis kan.

Dah ada plan tak? Kot kot nak buat business.. Nak sharing ni, ada peluang baik ni :
1.Produk Viral
2.Modal rendah
3.Margin besar
4.Permintaan tinggi

Bagi saya 1 minit je.. nak citer ni, modal serendah rm200, dapat 2 kotak syma fit tea.

Apa itu syma fit tea (sft). Sejenis minuman tanpa gula, tanpa penawet dan 100% selamat diminum.

Kelebihan SFT ni, baik untuk kesihatan kerana diformulakan dari 7 bahan terpilih terutamanya untuk mengurangkan kadar gula dalam badan. Erti kata lain baik untuk mencegah/mengurangkan risiko diabetes.

ok cukup la…. kan lebih seminit lak

————————————————————————–0103317006

stokis SFT diperlukan, 0103317006

Pernah minum teh tanpa gula?

January 7, 2019 admin 0

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*