onexox

Data internet dan sms tak hangus

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

onexox

Kerja anda asyik kall orang je, saya saran anda guna onexox black B39Plus20

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

onexox

Check bil telefon anda, jika kall ada caj extra atau penggunaan data internet bawah 12GB, klik link ni

Saya nak ajak, kawan kawan guna onexox black, komitmen RM59 je sebulan + SST. Kelebihan onexox black PAKEJ B39Plus20 +unlimited calls +data internet 12gb +sms 100 Data dan sms yang tak abis guna boleh carry forward… Data dan sms juga boleh transfer kepada pengguna onexox lain… Best kan….. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak […]

onexox

Sukanya dapat bantu meringankan beban pengguna hp

alkisahnya, ada kawan datang jumpa saya.. tanya apa kelebihan onexox black..Penat kata dia, lebih 100 kena bayar tiap tiap bulan. saya pun apa lagi, terus buka citer B39PLUS20. Bulanan RM59+sst.n +unlimited calls +data 12gb(tak abis guna, data tak burn, siap boleh share lagi) +100sms(x burn, boleh carry farward) Dia kata OK… Permohonan pertama kena reject, […]

onexox

Mak mintak beli simkad panjang tarikh aktif

Situasi pelanggan semalam.. TQ.. Onexox menawarkan kelebihan tarikh aktif panjang, 28 bulan kedepan. Topup je, tarikh tu akan berganjak lagi.. Rasa puas, harini dapat bantu brother tadi cari simkad onexox untuk mak dia. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru. Please […]

onexox

Gayut sampai terlelap, Onexox black

Onexox Black B39 PLUS20 menawarkan unlimited calls + 100 sms dan Data 12 GB kelebihan pengguna black, data internet dan sms yang tak abis guna, HQ akan carry forward. Erti kata lain, HQ tak burn data berkenaan. Nampak tak? Bulanan RM59.00Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal […]

onexox

Orang Machang nak guna simkad onexox, wasap saya 0103317006

saya sendiri dah lama guna simkad ni, rasanya hampir 4-5 tahun dah. Memang puashati.. Tarikh luput dia panjang, jadi sesuai sangat la untuk saya ni…. pasal saya bukan yang jenis topup selalu… kall pun jarang jarang… tapi panggilan masuk hari hari ada…. jika sebelum ni saya terpaksa topup tiap tiap minggu, tapi sekarang tak.. saya […]