onexox

Peniaga online perlu guna unlimited calls

Ada yang setuju tak dengan tajuk artikel ini. Bagi saya unlimited calls sangat penting bagi peniaga online, kerana: 1. U boleh call terus bakal pembeli produk u. 2. Tak perlu risau bila panggilan masuk voicemail Kadang-kadang bakal pembeli dia miscall je. U kena kall terus, jangan nak check kredit dulu baru nak kall. Tu pentingnya […]

onexox

Bebas bila saya nak topup

Gambar tu contoh nombor saya sendiri….tarikh aktif sehingga tahun 2021, sekarang baru tahun 2019… So katakan setahun dua ni saya tak topup pun…. comfirm nombor ni tak mati lagi..Kerana tarikh aktif dia panjang….Jimatkan! Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru. Please […]

onexox

Guna onexox, beli kredit bila perlu je

Bila tarikh luput panjang, anda bebas nak topup bila bila masa je. Sebulan sekali ke, 2 bulan sekali ke…..ikut suka anda la. Tarikh akan berganjak setiap kali anda topup. Bestkan……. Nak beli, wasap saya 0103317006 (dealer onexox di Machang) Please follow and like us:0

onexox

pakej terbaru onexox black, unlimited call

Dah lama saya tunggu pakej ni… Bukan untuk saya, tapi untuk kawan kawan yang request nak unlimited call. Boleh kall sepuas puasnye, non stop takpe. Bulanan pakej ni RM59 je + SST. Lain lain u akan dapat data 12GB dan 100sms. Bestkan, unlimited call pahtu data/sms tak abis guna, x burn… boleh carry forward. Puashatikan….. […]

onexox

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X telah bermula! Rebutkan peluang ini untuk memenangi sebuah iPhone XS! INFO Tempoh Kempen: 4/1/2019 – 25/1/2019 HADIAH KEMPEN Hadiah Utama: iPhone XS 64GB x 1 Hadiah Kedua: iPhone XR 64GB x 1 Hadiah Ketiga: iPhone X 64GB x 1 Harga Saguhati: RM500 x 10 Cara penyertaan adalah mudah! Kempen […]

onexox

Unlimited call

Sempena Tahun Baru Cina ini, XOX memperkenalkan pelan B39PLUS20 baharu kami! Kini, anda boleh menikmati 12GB + UNLIMITED CALLS + 100SMS pada harga RM59 sahaja. Sekiranya anda sudah melanggan ke B39, anda boleh Upgrade ke B39PLUS20 dengan menambah RM20 sahaja dan akaun anda akan ditambah 4GB + UNLIMITED CALLS + 50SMS Dapatkan pelan baharu ini […]