onexox

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X telah bermula! Rebutkan peluang ini untuk memenangi sebuah iPhone XS! INFO Tempoh Kempen: 4/1/2019 – 25/1/2019 HADIAH KEMPEN Hadiah Utama: iPhone XS 64GB x 1 Hadiah Kedua: iPhone XR 64GB x 1 Hadiah Ketiga: iPhone X 64GB x 1 Harga Saguhati: RM500 x 10 Cara penyertaan adalah mudah! Kempen […]

onexox

Unlimited call

Sempena Tahun Baru Cina ini, XOX memperkenalkan pelan B39PLUS20 baharu kami! Kini, anda boleh menikmati 12GB + UNLIMITED CALLS + 100SMS pada harga RM59 sahaja. Sekiranya anda sudah melanggan ke B39, anda boleh Upgrade ke B39PLUS20 dengan menambah RM20 sahaja dan akaun anda akan ditambah 4GB + UNLIMITED CALLS + 50SMS Dapatkan pelan baharu ini […]

onexox

saya guna simkad onexox kerana tarikh luput panjang

ni nombor kawan, dia guna simkad onexox hampir 4 tahun dah. Terbukti tarikh luput panjang. Paparan skrin tunjuk 16.2.2026 (tarikh aktif). Panjangkan…..sekarang baru 31/12/2018. No prepaid onexox saya pun lebih kurang ni jugak. Nak beli, wasap saya 0103317006[saya dealer kawasan Machang, Kelantan] Please follow and like us:0

onexox

saya dah guna simkad onexox terbukti memang jimat

Hai, saya Nazrin dari Machang. okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya.. Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika […]