onexox

saya guna simkad onexox kerana tarikh luput panjang

ni nombor kawan, dia guna simkad onexox hampir 4 tahun dah. Terbukti tarikh luput panjang. Paparan skrin tunjuk 16.2.2026 (tarikh aktif). Panjangkan…..sekarang baru 31/12/2018. No prepaid onexox saya pun lebih kurang ni jugak. Nak beli, wasap saya 0103317006[saya dealer kawasan Machang, Kelantan] Please follow and like us:0

onexox

saya dah guna simkad onexox terbukti memang jimat

Hai, saya Nazrin dari Machang. okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya.. Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika […]