sharing is caring

Bila telinga anak masuk Pirah, bawa gi HOSPITAL selalu

Situasi minggu ni, masuk pirah dalam telinga anak.. patutla, dia asyik kata sakit sakit je telinga.. pegang cuping telinga pun sakit juga.. dlm telinga tu nampak macam ada bintik hitam. saya try search di google, comfirm doh “tahi pirah”. kecek kecek anak ajak g hospital, mujur nak g. HA check, ada pirah kata dia. Dia […]

sharing is caring

cara semak baki ASB secara online

hai.. last week saya ada terbaca cara semak baki atau tambah pelaburan asb di web myasnb. Terdetik nak try, lalu sy buka website myasnb, nak dftar tp perlu tac pulak, kena kemaskini no.hp. Mujur la time sy g cimb machang, sambil masuk duit asb, saya tanya staff dia, dia kata boleh kemaskini no.hp… Yes! So […]

sharing is caring

Kedai badminton di Machang

Kaki kaki badminton sure tau mana nak beli raket, bulu tangkis, tukar tali, kasut sukan dan sebagainyer di Machang… Tapi bagi orang biasa, tau tak kat mana kedai badminton di Machang? Ni nak habaq, ada satu kedai baru.. Harini 7.1.2019 dia buka kedai.. Banyak gak barang saya tengok. Pendek citer lepas ni, kalu anak anak […]