sharing is caring

akhirnya turun jugak kau

Harga runcit petrol seperti RON95 akan menurun mulai 1 Januari 2019 berikutan impak penurunan harga minyak dunia. Hal ini selaras bagi meningkatkan kesejahteraan ekonomi rakyat dengan membolehkan rakyat menerima faedah penurunan harga minyak tetapi membantu golongan B40 dengan subsidi bersasar apabila harga minyak naik. detail esok beli paper la…. baca Please follow and like us:0

sharing is caring

Bonus 2018, akan dibayar pada 18/12/2018

Syukur la sapa sapa yang dapat bonus esok. Dengar dalam berita sakni. Pasti beratur panjang ni. Duit ni kalu ada kat tangan pasti abis kan. Dah ada plan tak? Kot kot nak buat business.. Nak sharing ni, ada peluang baik ni : 1.Produk Viral 2.Modal rendah 3.Margin besar 4.Permintaan tinggi Bagi saya 1 minit je.. […]

sharing is caring

kedai makan daging salai di Machang

Kedai ni baru je beroperasi, dekat dengan JpJ Mache. Hok mana beso ngaji luar atau keje luar, sero nak makan makanan negori buleh la g kedai dia… Ada 3-4 menu je kedai dia. Daging salai Ikan keli salai Sup kambing. Ikan kering (goreng panas2) Saya sedap daging salai dengan kuah dia, kuning molek. 2 pingan […]