Syma fit tea

Produk XOX eSIM

XOX eSIM kini boleh dilanggan dengan proses mengekalkan nombor lama anda daripada telko lain bermula 13 MAC 2019. Sila rujuk FAQ untuk maklumat lanjut. Apakah itu eSIM?Teknologi terbaharu yang membolehkan pengguna menggunakan talian nombor telefon tanpa kad sim fizikal. Produk XOX eSIM. Untuk permulaan, XOX eSIM boleh dilanggan untuk PENDAFTARAN BAHARU sahaja bagi 4 pelan […]

Syma fit tea

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh syma fit tea Komen pengguna syma fit tea: NAK BELI SYMA FIT TEA WASAP SAYA 0103317006 Jika anda rasa artikel ini […]

Syma fit tea usahawan syma fit tea

sebarkan kebaikan SF TEA sambil jana pendapatan

Semalam 11.1.2019 saya hadir satu majlis di Kota Bharu. Tajuk seminar tu Sebarkan kebaikan Syma Fit Tea, sambil jana pendapatan. Memang berbaloi, walau sejam perjalanan dari Machang ke Kota Bharu. Perkongsian ini dibawa oleh dua orang penceramah hebat, iaitu King ASRI dan Abe Su. Mereka berkongsi kebaikan produk. Memang rugi jika tak minum produk ni. […]

Syma fit tea

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau gula. Tapi masih tawar… Ajaib sungguh… Betullah, agen agen duk kempen, TEH POTONG GULA…   Please follow and like us:0

Syma fit tea teh tanpa gula

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006 Please follow and […]

Syma fit tea

Harga minyak 5-11 januari 2019 turun

Start tengah malam, malam ni harga petrol RON95 akan diturunkan sebanyak 27 sen daripada RM2.20 seliter kepada RM1.93 seliter. Harga runcit petrol RON97 pula akan diturunkan daripada RM2.50 seliter kepada RM2.23 seliter manakala harga runcit diesel akan diturunkan daripada RM2.18 seliter kepada RM2.04 seliter. Please follow and like us:0