Syma fit tea

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, […]

Syma fit tea

Masalah risau berat badan naik

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu […]

Syma fit tea TEA VIRAL

Tau tak minum syma fit tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah, air teh tu harus walaupun dah ada air milo. Tambahan pulak selepas tau sft ni ada papermint, rasa teruja lak nak […]

Syma fit tea

Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60. Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je. So, macammana nak buat? […]

Syma fit tea TEA VIRAL

Testimoni teh perasa strawberry Syma Fit Tea

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006 Please follow and like us:0