Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. rm130 sekotak.. lain lain testimoni klik link bawah ni https://kekalcantik.com/testimoni-sf-tea-2/ 0103317006 Please follow and like us:0

Continue Reading

Cegah Diabetes

Tahukah anda, satu satu berita yang cukup menakutkan bila anda diberitahu, anda mengidap kencing manis. Masa tu, ada duit banyak pun rasa tak guna. Oleh itu baik cegah dari merawat. Bertindak sekarang! Dapatkan produk syma fit tea sekarang, rm130 je sekotak. Jika beli 2 kotak rm200 je. Jimat rm60 wasap saya, untuk tau kebaikan dan […]

Continue Reading

Kebaikan sf tea

Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 + pos Please […]

Continue Reading