Pernah minum teh tanpa gula?

January 7, 2019 admin 0

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. […]

Cegah Diabetes

December 10, 2018 admin 0

Tahukah anda, satu satu berita yang cukup menakutkan bila anda diberitahu, anda mengidap kencing manis. Masa tu, ada duit banyak pun rasa tak guna. Oleh […]

khasiat rooibos dalam syma fit tea

December 9, 2018 admin 0

Syma fit tea ROOIBOS mengandungi banyak nutrisi yang penting bagi kesihatan. Dari tulang yang sihat sehingga pencegahan kanser dan juga membantu dalam penurunan berat badan. […]

Kebaikan syma fit tea

December 3, 2018 admin 0

Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina […]