Minum syma fit tea seluar longgar

Percaya atau tidak, ni adalah satu kelebihan bila anda minum teh, tapi bukan yang biasa biasa. Teh ni dikenali dengan nama syma fit tea.

U all tau tak, salah satu kandungan dia daun mulberry. Khasiat mulbery ni baik untuk menurunkan berat badan. 

Katakan dalam sebulan u minum syma fit tea, bila timbang berat turun. Jangan lupa bisik kat isteri, btau berat dah turun. Sapa tak gembirakan.

Jika i pun, i gembira. 

masa umur 20an – size seluar 30-34 je

bila umur meningkat 30an – size seluar 36-38 (makin membesar) – makan berselera bro.

mana taknya, seluar sekarang pun dah rasa ketat, nak beli baru kena la size besar sikit, arap dengan syma fit tea akan membantu saya mengekalkan seluar sedia ada. Saya maintain size seluar 36 cukup la. Harapnya. Jika turun 34, hepi sangat bro.

Okay i nak kongsi tip timbang berat:

Ingat naik atas mesin penimbang waktu pagi.

lain artikel :

  1. cara minum syma fit tea
  2. cara jana pendapatan dengan syma fit tea
  3. kebaikan syma fit tea keseluruhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *