sharing is caring

Kedai badminton di Machang

Kaki kaki badminton sure tau mana nak beli raket, bulu tangkis, tukar tali, kasut sukan dan sebagainyer di Machang… Tapi bagi orang biasa, tau tak kat mana kedai badminton di Machang? Ni nak habaq, ada satu kedai baru.. Harini 7.1.2019 dia buka kedai.. Banyak gak barang saya tengok. Pendek citer lepas ni, kalu anak anak […]

happy hour

promosi data dan minit murah

Apa kata, 10GB dan 50min untuk anda? Teruskan layaran anda dan borak sampai penat dengan Happy Hour 10GB+50min untuk RM50. Promosi sah pada 7/1/2019 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app Saya dealer di Machang Kelantan. Nak simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru.

Syma fit tea teh tanpa gula

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

onexox

Guna onexox, beli kredit bila perlu je

Bila tarikh luput panjang, anda bebas nak topup bila bila masa je. Sebulan sekali ke, 2 bulan sekali ke…..ikut suka anda la. Tarikh akan berganjak setiap kali anda topup. Bestkan……. Nak beli, wasap saya 0103317006 (dealer onexox di Machang)

onexox

pakej terbaru onexox black, unlimited call

Dah lama saya tunggu pakej ni… Bukan untuk saya, tapi untuk kawan kawan yang request nak unlimited call. Boleh kall sepuas puasnye, non stop takpe. Bulanan pakej ni RM59 je + SST. Lain lain u akan dapat data 12GB dan 100sms. Bestkan, unlimited call pahtu data/sms tak abis guna, x burn… boleh carry forward. Puashatikan….. […]

onexox

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X

KEMPEN NEW YEAR NEW IPHONE X telah bermula! Rebutkan peluang ini untuk memenangi sebuah iPhone XS! INFO Tempoh Kempen: 4/1/2019 – 25/1/2019 HADIAH KEMPEN Hadiah Utama: iPhone XS 64GB x 1 Hadiah Kedua: iPhone XR 64GB x 1 Hadiah Ketiga: iPhone X 64GB x 1 Harga Saguhati: RM500 x 10 Cara penyertaan adalah mudah! Kempen […]

Syma fit tea

Harga minyak 5-11 januari 2019 turun

Start tengah malam, malam ni harga petrol RON95 akan diturunkan sebanyak 27 sen daripada RM2.20 seliter kepada RM1.93 seliter. Harga runcit petrol RON97 pula akan diturunkan daripada RM2.50 seliter kepada RM2.23 seliter manakala harga runcit diesel akan diturunkan daripada RM2.18 seliter kepada RM2.04 seliter.

happy hour

promosi data murah, jom simpan

Dapatkan Happy Hour 5GB @ RM30 hari ini! 4/1/2019 SMS : YES hantar ke 22111 / 23388 Belum melanggan ONEXOX? Huhungi rakan pengedar kami SEKARANG! 0103317006 🌏JomSHARE! Saya dealer di Machang Kelantan. Nak simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru.