sharing is caring

akhirnya turun jugak kau

Harga runcit petrol seperti RON95 akan menurun mulai 1 Januari 2019 berikutan impak penurunan harga minyak dunia. Hal ini selaras bagi meningkatkan kesejahteraan ekonomi rakyat dengan membolehkan rakyat menerima faedah penurunan harga minyak tetapi membantu golongan B40 dengan subsidi bersasar apabila harga minyak naik. detail esok beli paper la…. baca

onexox

saya dah guna simkad onexox terbukti memang jimat

Hai, saya Nazrin dari Machang. okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya.. Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika […]

Syma fit tea

Masalah risau berat badan naik

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu […]

Syma fit tea TEA VIRAL

Tau tak minum syma fit tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah, air teh tu harus walaupun dah ada air milo. Tambahan pulak selepas tau sft ni ada papermint, rasa teruja lak nak […]

Syma fit tea

Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60. Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je. So, macammana nak buat? […]