Peniaga online perlu guna unlimited calls

Peniaga online perlu guna unlimited calls

Ada yang setuju tak dengan tajuk artikel ini. Bagi saya unlimited calls sangat penting bagi peniaga online, kerana: 1. U boleh call terus bakal pembeli produk u. 2. Tak perlu risau bila panggilan masuk voicemail Kadang-kadang bakal pembeli dia miscall je. U kena kall terus, jangan nak check kredit dulu baru nak kall. Tu pentingnya […]

Read More
Bebas bila saya nak topup

Bebas bila saya nak topup

Gambar tu contoh nombor saya sendiri….tarikh aktif sehingga tahun 2021, sekarang baru tahun 2019… So katakan setahun dua ni saya tak topup pun…. comfirm nombor ni tak mati lagi..Kerana tarikh aktif dia panjang….Jimatkan! Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru.

Read More
Jom ke Pulau Perhentian

Jom ke Pulau Perhentian

Sapa sapa nak bercuti di pulau perhentian, meh saya nak rekemen 1 no agen berdaftar ni. Service syarikat dia, saya bagi A. Saya dah banyak kali pergi sana guna pakej syarikat dia. Budget sorang dlm 250-350 je. okay wasap saya.. 0103317006

Read More
Kedai badminton di Machang

Kedai badminton di Machang

Kaki kaki badminton sure tau mana nak beli raket, bulu tangkis, tukar tali, kasut sukan dan sebagainyer di Machang… Tapi bagi orang biasa, tau tak kat mana kedai badminton di Machang? Ni nak habaq, ada satu kedai baru.. Harini 7.1.2019 dia buka kedai.. Banyak gak barang saya tengok. Pendek citer lepas ni, kalu anak anak […]

Read More
promosi data dan minit murah

promosi data dan minit murah

Apa kata, 10GB dan 50min untuk anda? Teruskan layaran anda dan borak sampai penat dengan Happy Hour 10GB+50min untuk RM50. Promosi sah pada 7/1/2019 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app Saya dealer di Machang Kelantan. Nak simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru.

Read More
Pernah minum teh tanpa gula?

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

Read More
pakej terbaru onexox black, unlimited call

pakej terbaru onexox black, unlimited call

Dah lama saya tunggu pakej ni… Bukan untuk saya, tapi untuk kawan kawan yang request nak unlimited call. Boleh kall sepuas puasnye, non stop takpe. Bulanan pakej ni RM59 je + SST. Lain lain u akan dapat data 12GB dan 100sms. Bestkan, unlimited call pahtu data/sms tak abis guna, x burn… boleh carry forward. Puashatikan….. […]

Read More
error: Content is protected !!