onexox

Gayut sampai terlelap, Onexox black

Onexox Black B39 PLUS20 menawarkan unlimited calls + 100 sms dan Data 12 GB kelebihan pengguna black, data internet dan sms yang tak abis guna, HQ akan carry forward. Erti kata lain, HQ tak burn data berkenaan. Nampak tak? Bulanan RM59.00Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal […]

happy hour

Minit boleh kongsi, hanya di ONEXOX

Dapatkan lebih panggilan dengan Happy Hour 5GB+1GB+333min+50SMS hanya untuk RM50. Promo sah pada 16/1/2019 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru. Saya dah beli happy hour harini……..

Syma fit tea

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh syma fit tea Komen pengguna syma fit tea: NAK BELI SYMA FIT TEA WASAP SAYA 0103317006 Jika anda rasa artikel ini […]

onexox

Orang Machang nak guna simkad onexox, wasap saya 0103317006

saya sendiri dah lama guna simkad ni, rasanya hampir 4-5 tahun dah. Memang puashati.. Tarikh luput dia panjang, jadi sesuai sangat la untuk saya ni…. pasal saya bukan yang jenis topup selalu… kall pun jarang jarang… tapi panggilan masuk hari hari ada…. jika sebelum ni saya terpaksa topup tiap tiap minggu, tapi sekarang tak.. saya […]

Syma fit tea usahawan syma fit tea

sebarkan kebaikan SF TEA sambil jana pendapatan

Semalam 11.1.2019 saya hadir satu majlis di Kota Bharu. Tajuk seminar tu Sebarkan kebaikan Syma Fit Tea, sambil jana pendapatan. Memang berbaloi, walau sejam perjalanan dari Machang ke Kota Bharu. Perkongsian ini dibawa oleh dua orang penceramah hebat, iaitu King ASRI dan Abe Su. Mereka berkongsi kebaikan produk. Memang rugi jika tak minum produk ni. […]

sharing is caring

cara semak baki ASB secara online

hai.. last week saya ada terbaca cara semak baki atau tambah pelaburan asb di web myasnb. Terdetik nak try, lalu sy buka website myasnb, nak dftar tp perlu tac pulak, kena kemaskini no.hp. Mujur la time sy g cimb machang, sambil masuk duit asb, saya tanya staff dia, dia kata boleh kemaskini no.hp… Yes! So […]