sebarkan kebaikan SYMA FIT TEA sambil jana pendapatan

Semalam 11.1.2019 saya hadir satu majlis di Kota Bharu. Tajuk seminar tu Sebarkan kebaikan Syma Fit Tea, sambil jana pendapatan.

Memang berbaloi, walau sejam perjalanan dari Machang ke Kota Bharu.
Perkongsian ini dibawa oleh dua orang penceramah hebat, iaitu King ASRI dan Abe Su.

Mereka berkongsi kebaikan produk. Memang rugi jika tak minum produk ni.

Mereka juga berkongsi bagaimana nak jana pendapatan..berstrategi.

Saya ingat sampai sekarang, ada satu ayat tu.. Mulakan business dengan niat bersedekah. Bagi sampel free pada kawan kawan atau sapa sapa yang memerlukan. Insyaallah nanti rezeki akan lipat gandakan.

Saya ingin mengajak pembaca semua untuk turut serta, jangan malu kita hanya jual teh je… bukan skim cepat kaya.

Peringkat awal jangan terus buka marketing plan. Kita citer kebaikan produk je, bab plan tu kemudian. Soft skill kena ada baru berjaya.

Ingin turut serta dalam business ini, wasap saya 0103317006

stokis SFT diperlukan, 0103317006

Pernah minum teh tanpa gula?

January 7, 2019 admin 0

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*