youtube

syok jika dapat 1000 YOUTUBE subscribers

Akhirnya capai gak 100 subscribers dalam masa 10 hari lebih kurang…… bukan sesuatu yang mudah tu…Next target nak hit 120 lak…
sapa sapa yang belum subscribe klik link dibawah:

29/10/2019….naik 92 subscribers dah…

28/10/2019……88 subscribers

yes 27/10/2019 dah capai 84 subscribers.

Target nak hit 60 subscribe dah tercapai…. tq semua

 

Alhamdulillah, fasa pertama dah hit 42 youtube subscribe….. dalam masa 2-3hari..

NEXT fasa kedua, nak hit 70 youtube subscribe pulak… Anda dah subscribed belum…

Memang xde apa apa yang menarik lagi, sy dalam proses belajar mengedit, pelan merakam, belajar itu ini…hahahha

Fasa pertama

Belum apa apa dah rasa susah nak dapat 1000 subscribe!

Maklumla kita takde kemahiran mengEDIT video

Tapi biar la… kena cuba jugak ni.. mana tau kot kot lepas ni buleh jana side income…

Nak promote sikit sahabat sahabat, awak awak semua..

ni CHANNEL YOUTUBE SAYA… Klik je gambar dibawah:

pahtu jangan lupa subrcribe tau…. terima kasih.

 

promote jiran sebelah

Please follow and like us:
error0