onexox

dealer onexox di Machang

tarikh luput panjang…. stok untuk data banyak ni… boleh guna bila bila masa je… x hangus pun….. minit free pun ada…. boleh kall semua rangkaian ni….. sms percuma pun ada juga…. sgt berguna time wasap bermasalah ni…. Nazrin 0103317006 Please follow and like us:0

onexox

onexox ~ cara pindah erecharge

mudah je ni, mula mula login akaun onesys onexox anda…. kemudian pilih erecharge seterusnya pilih masukkan no dealer, berapa nak pindah erecharge… akhir sekali, kira berjaya la Please follow and like us:0

onexox

Topup ONEXOX

Dah gajikan….patut ramai kat bank tadi.. Dah topup belum bulan ni? Jika beli dan nak beli topup.. wasap je saya 0103317006. selebihnya kita bincang dalam wasap, k. Please follow and like us:0

onexox

cara langgan internet onexox

mudah je, meh nak ajar…. guna *150# tekan call. nanti akan keluar menu. pilih internet. selepas pilih internet, ada 2 pilihan seperti gambar di atas. jika anda ada kredit, pilih langganan biasa jika anda anda season pass, pilih langganan season pass. mudah je kan… season pass beli time ada happy hour k. ———— Please follow […]

onexox

Gayut 24jam mau?

Sekarang Onexox Black boleh unlimited call dengan B39Plus20.. Bulanan RM59 + SST. DATA dan sms yang tak abis dia tak hangus… Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor baru. Please follow and like us:0

happy hour

Onexox happy hour 11/2/2019

Dapatkan Happy Hour 10GB+118MIN+118sms hanya untuk RM50. Promosi sah pada 11/2/2019. 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app #XOXhappyhour Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau beli nombor baru. Please follow and like us:0