Tagged: dealer onexox di machang

simkad tarikh aktif panjang

simkad tarikh aktif panjang

(iklan raya) ni la satu satu simkad prepaid paling panjang tarikh luput… 28 bulan ke depan… tarikh akan berganjak setiap kali topup…. 0103317006 Please follow and like us:0

dealer onexox di Machang

tarikh luput panjang…. stok untuk data banyak ni… boleh guna bila bila masa je… x hangus pun….. minit free pun ada…. boleh kall semua rangkaian ni….. sms percuma pun ada juga…. sgt berguna time...

onexox ~ cara pindah erecharge

mudah je ni, mula mula login akaun onesys onexox anda…. kemudian pilih erecharge seterusnya pilih masukkan no dealer, berapa nak pindah erecharge… akhir sekali, kira berjaya la Please follow and like us:0

Topup ONEXOX

Dah gajikan….patut ramai kat bank tadi.. Dah topup belum bulan ni? Jika beli dan nak beli topup.. wasap je saya 0103317006. selebihnya kita bincang dalam wasap, k. Please follow and like us:0

cara langgan internet onexox

mudah je, meh nak ajar…. guna *150# tekan call. nanti akan keluar menu. pilih internet. selepas pilih internet, ada 2 pilihan seperti gambar di atas. jika anda ada kredit, pilih langganan biasa jika anda...

jarang jarang reload kredit hp

saya ada cara 28 bulan kedepan tarikh aktif simkad, nak tak? modal rm40 je… boleh guna untuk kall selama 333minit. wasap saya 0103317006 –machang sahaja k– Please follow and like us:0

Gayut 24jam mau?

Sekarang Onexox Black boleh unlimited call dengan B39Plus20.. Bulanan RM59 + SST. DATA dan sms yang tak abis dia tak hangus… Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006....

panggilan tanpa had

Saya dah guna, memang berbaloi. Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor baru. Please follow and like us:0

Onexox happy hour 11/2/2019

Dapatkan Happy Hour 10GB+118MIN+118sms hanya untuk RM50. Promosi sah pada 11/2/2019. 1. SMS ke 23388/22111 2. XOX Online Store: bit.ly/xoxsp 3. MyXOX app #XOXhappyhour Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni...

error: Content is protected !!