SF Tea

Kandungan SF Tea

KANDUNGAN DIDALAM SF TEA: ✔Green Tea ✔Mulberry ✔Rooibos ✔Daun Gymnema ✔Strawberry ✔Peppermint ✔Daun stevia ✔Moringa Semua nya 100% natural.. Tiada gula tambahan .. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya diabetes.. 0103317006 Please follow and like us:0

SF Tea

Testimoni SF Tea

#KISAH BENAR!! Testimoni daripada seorang Ustaz yang amalkan SF Tea… SEBELUM: Saya minum pada mlm khamis (10/1/19) kemudian terputus stock SELEPAS: Bacaan pada jam 1100 malam pada (12/1/19) selepas minum mulai semalam slps stock sampai dan sy hanya mkn ubat darah tinggi 4mg dan tinggalkan ubat 10g. Sepatutnya sy makan ubat darah tinggi 14mg setiap […]

Syma fit tea

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh syma fit tea Komen pengguna syma fit tea: NAK BELI SYMA FIT TEA WASAP SAYA 0103317006 Jika anda rasa artikel ini […]

Syma fit tea

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau gula. Tapi masih tawar… Ajaib sungguh… Betullah, agen agen duk kempen, TEH POTONG GULA…   Please follow and like us:0

Syma fit tea teh tanpa gula

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006 Please follow and […]

Syma fit tea

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, […]