onexox

Guna onexox, beli kredit bila perlu je

Bila tarikh luput panjang, anda bebas nak topup bila bila masa je. Sebulan sekali ke, 2 bulan sekali ke…..ikut suka anda la. Tarikh akan berganjak setiap kali anda topup. Bestkan……. Nak beli, wasap saya 0103317006 (dealer onexox di Machang) Please follow and like us:0

onexox

saya guna simkad onexox kerana tarikh luput panjang

ni nombor kawan, dia guna simkad onexox hampir 4 tahun dah. Terbukti tarikh luput panjang. Paparan skrin tunjuk 16.2.2026 (tarikh aktif). Panjangkan…..sekarang baru 31/12/2018. No prepaid onexox saya pun lebih kurang ni jugak. Nak beli, wasap saya 0103317006[saya dealer kawasan Machang, Kelantan] Please follow and like us:0