onexox

Topup ONEXOX

Dah gajikan….patut ramai kat bank tadi.. Dah topup belum bulan ni? Jika beli dan nak beli topup.. wasap je saya 0103317006. selebihnya kita bincang dalam wasap, k. Please follow and like us:0

onexox

cara langgan internet onexox

mudah je, meh nak ajar…. guna *150# tekan call. nanti akan keluar menu. pilih internet. selepas pilih internet, ada 2 pilihan seperti gambar di atas. jika anda ada kredit, pilih langganan biasa jika anda anda season pass, pilih langganan season pass. mudah je kan… season pass beli time ada happy hour k. ———— Please follow […]

onexox

saya dah guna simkad onexox terbukti memang jimat

Hai, saya Nazrin dari Machang. okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya.. Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika […]

Promosi

Berita baik untuk pelanggan ONEXOX

Happy Birthday!! untuk semua pelanggan ONEXOX! Nikmati EXTRA DATA apabila anda membeli pakej data istimewa – 10GB+5GB @ RM50 semasa bulan hari jadi anda! Mekanisme Promosi : 10GB+5GB @ RM50 (Hanya boleh membeli sehingga DUA (2) kali shj) : Mesti aktif minimum 6 bulan ke atas Beritahu pelanggan anda mengenai promosi hebat ini semasa bulan […]