Syma fit tea

Masalah risau berat badan naik

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu […]

Syma fit tea TEA VIRAL

Tau tak minum syma fit tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah, air teh tu harus walaupun dah ada air milo. Tambahan pulak selepas tau sft ni ada papermint, rasa teruja lak nak […]

Syma fit tea

Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60. Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je. So, macammana nak buat? […]

Syma fit tea TEA VIRAL

Testimoni teh perasa strawberry Syma Fit Tea

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006 Please follow and like us:0

SF Tea

Kawal gula dengan minum SF Tea

Diabetis?? Berita baik untuk pesakit diabetis (kencing manis) khususnya.. Kawal gula anda dengan minum Syma Fit Tea.. Minuman teh 7 herba tanpa gula tambahan.. Jika anda rasa artikel ini membantu, share la.. Please follow and like us:0

TEA VIRAL

Syma fit tea mampu mencegah kencing manis

Nasihat orang tua, beringat sebelum kena. Mencegah lebih baik dari merawat. Kita bukan selama-lamanya sihat. So, apa kata harini, kita mula dengan tukar jenama teh, mesej ni khas untuk penggemar teh. Apa salahnya minum teh kesihatan, mungkin membantu kita dalam meningkatkan kesihatan seharian. Disamping tu, kita boleh jana pendapatan no.2, kongsikan keberkesan teh ni dengan […]