Home Posts tagged "Richwealth Global"
Kandungan SF Tea

Kandungan SF Tea

KANDUNGAN DIDALAM SF TEA: ✔Green Tea ✔Mulberry ✔Rooibos ✔Daun Gymnema ✔Strawberry ✔Peppermint ✔Daun stevia ✔Moringa Semua nya 100% natural.. Tiada gula tambahan .. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya diabetes.. 0103317006 Please follow and like us:0

Read More
Testimoni SF Tea

Testimoni SF Tea

#KISAH BENAR!! Testimoni daripada seorang Ustaz yang amalkan SF Tea… SEBELUM: Saya minum pada mlm khamis (10/1/19) kemudian terputus stock SELEPAS: Bacaan pada jam 1100 malam pada (12/1/19) selepas minum mulai semalam slps stock sampai dan sy hanya mkn ubat darah tinggi 4mg dan tinggalkan ubat 10g. Sepatutnya sy makan ubat darah tinggi 14mg setiap […]

Read More
selepas minum SFT yang lain rasa tawar

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau gula. Tapi masih tawar… Ajaib sungguh… Betullah, agen agen duk kempen, TEH POTONG GULA…   Please follow and like us:0

Read More
Pernah minum teh tanpa gula?

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006 Please follow and […]

Read More
Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, […]

Read More
error: Content is protected !!