Tagged: stokis kuala lumpur diperlukan

Kandungan SF Tea

KANDUNGAN DIDALAM SF TEA: ✔Green Tea ✔Mulberry ✔Rooibos ✔Daun Gymnema ✔Strawberry ✔Peppermint ✔Daun stevia ✔Moringa Semua nya 100% natural.. Tiada gula tambahan .. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya diabetes.. 0103317006 Please...

Testimoni SF Tea

Kelebihan #SFTea❤️ 1.Berkesan untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes dan anti kanser. 2.Berupaya membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih. 3.Berkesan untuk...

Testimoni SF Tea

http://kekalcantik.com/wp-content/uploads/2019/03/VID-20190303-WA0002.mp4 SF Tea Sekotak RM130. 0103317006 Please follow and like us:0

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh...

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau...

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry...

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat,...

Stokis Syma fit tea diperlukan

Agen, dealer, stokis dan pengedar syma fit tea diperlukan. Klik sini untuk whatsapp saya Please follow and like us:0

Tau tak minum SF Tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah,...

Testimoni teh perasa strawberry Syma Fit Tea

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak...

error: Content is protected !!