Tagged: testimoni sft

Kandungan SF Tea

KANDUNGAN DIDALAM SF TEA: ✔Green Tea ✔Mulberry ✔Rooibos ✔Daun Gymnema ✔Strawberry ✔Peppermint ✔Daun stevia ✔Moringa Semua nya 100% natural.. Tiada gula tambahan .. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya diabetes.. 0103317006 Please...

Testimoni SF Tea

Kelebihan #SFTea❤️ 1.Berkesan untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes dan anti kanser. 2.Berupaya membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih. 3.Berkesan untuk...

Testimoni SF Tea

http://kekalcantik.com/wp-content/uploads/2019/03/VID-20190303-WA0002.mp4 SF Tea Sekotak RM130. 0103317006 Please follow and like us:0

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh...

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau...

TIPS UNTUK KEMPISKAN PERUT

Gaya hidup sihat amat penting dalam kehidupan seharian. Ingat bila umur dah cecah 30 tahun keatas, kita kena cakna pada diri sendiri. Makanan kena control, jangan main belasah je….berpingan pingan Please follow and like...

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry...

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat,...

petua mudah rawat kencing manis

Minum teh boleh cegah kencing manis. Mudahkan! Tapi bukan sebarangan teh, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006 Please follow and...

Stokis Syma fit tea diperlukan

Agen, dealer, stokis dan pengedar syma fit tea diperlukan. Klik sini untuk whatsapp saya Please follow and like us:0

error: Content is protected !!