Tagged: testimoni sft

Masalah risau berat badan naik

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana...

Tau tak minum SF Tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah,...

Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika...

Testimoni teh perasa strawberry Syma Fit Tea

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak...

Syma fit tea mampu mencegah kencing manis

Nasihat orang tua, beringat sebelum kena. Mencegah lebih baik dari merawat. Kita bukan selama-lamanya sihat. So, apa kata harini, kita mula dengan tukar jenama teh, mesej ni khas untuk penggemar teh. Apa salahnya minum...

Syma Fit Tea Awet Muda

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea Please follow and like us:0

Syma fit tea mudah jual

syukur alhamdulillah, pecah teloq doh…smalam dapat stok syma fit tea, harini pos ke Penang.. terima kasih buyer Nak beli, wasap je saya 0103317006 Nak daftar stokis, wasap je saya 0103317006 Please follow and like us:0

error: Content is protected !!