Tagged: testimoni syma fite tea

copy link ni bagi kat group whatsapp keluarga

Bila umur dah 40an, anda harus lebih peka kepada kesihatan. Try try minum la minuman kesihatan seminggu 2-3kali jadi la, tapi lagi bagus jika minum setiap hari. Harini ni saya nak kongsikan kebaikan teh...

selepas minum SFT yang lain rasa tawar

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau...

TIPS UNTUK KEMPISKAN PERUT

Gaya hidup sihat amat penting dalam kehidupan seharian. Ingat bila umur dah cecah 30 tahun keatas, kita kena cakna pada diri sendiri. Makanan kena control, jangan main belasah je….berpingan pingan Please follow and like...

Pernah minum teh tanpa gula?

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry...

Kakanda mohon adinda jaga kesihatan

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat,...

petua mudah rawat kencing manis

Minum teh boleh cegah kencing manis. Mudahkan! Tapi bukan sebarangan teh, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006 Please follow and...

Stokis Syma fit tea diperlukan

Agen, dealer, stokis dan pengedar syma fit tea diperlukan. Klik sini untuk whatsapp saya Please follow and like us:0

Masalah risau berat badan naik

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana...

Tau tak minum SF Tea kurang stress

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungannyasyma fit tea. Papermint   Teh adalah minuman favourite saya, g kedai makan pasti saya order teh o atau tea o ais. Jika kat rumah,...

Berapa modal minuman business syma fit tea

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika...

error: Content is protected !!