teh tanpa gula

Cegah Diabetes

Tahukah anda, satu satu berita yang cukup menakutkan bila anda diberitahu, anda mengidap kencing manis. Masa tu, ada duit banyak pun rasa tak guna. Oleh itu baik cegah dari merawat. Bertindak sekarang! Dapatkan produk syma fit tea sekarang, rm130 je sekotak. Jika beli 2 kotak rm200 je. Jimat rm60 wasap saya, untuk tau kebaikan dan […]

diet

Minum syma fit tea seluar longgar

Percaya atau tidak, ni adalah satu kelebihan bila anda minum teh, tapi bukan yang biasa biasa. Teh ni dikenali dengan nama syma fit tea. U all tau tak, salah satu kandungan dia daun mulberry. Khasiat mulbery ni baik untuk menurunkan berat badan.  Katakan dalam sebulan u minum syma fit tea, bila timbang berat turun. Jangan […]

TEA VIRAL

Teh viral

Tip nak tau produk tu viral ke tak! Pertama, u buka facebook u, jika u tgk user lain selalu ‘up’ produk yang sama, maka produk tu, i sahkan PRODUK VIRAL. Kedua, u cuba check hashtag dia, contoh hashtag ni syma fit tea (klik je, i dah link kan). Jika banyak, i sahkan PRODUK VIRAL. Ketiga, u ambil […]

Syma fit tea

syma fit tea

InsyaAllah, satu hari nanti anda akan jejak kaki disini. anda mencari side income? jom join saya, kita sama sama jual produk syma fit tea. Ada untung runcit, ada untung perkembangan rangkaian. Makin besar rangkaian anda, makin besar bonus anda. Hubungi saya :0103317006 Please follow and like us:0